Εικόνα από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου Βελούχι 07.02.2014

info-karpenisi Παρασκευή 7/2/2014 15:50

Για άλλη μία φορά ανεβήκαμε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου, οι καιρικές συνθήκες ήταν και με το παραπάνω ευνοϊκές και υπήρχε αρκετό φρέσκο χιόνι! Οι πίστες που λειτουργούσαν ήταν ο Τάκης Φλέγγας, ο Θησέας και ο Ηρακλής.

Οι άνθρωποι του χιονοδρομικού πατούσαν συνεχώς το φρέσκο χιόνι, κυρίως του Άνεμου 1 και του Ηρακλή, άρα υποθέτουμε χωρίς να έχουμε πληροφόρηση και με κάθε επιφύλαξη ότι αύριο αναμένεται να λειτουργεί ένα ακόμη lift σε σχέση με την σημερινή ημέρα, αυτό του Άνεμου 1. Να πούμε βέβαια ότι το μηχάνημα που στρώνει τις πίστες είχε περάσει και από τον Άνεμο 2.

Δεδομένα:
• Αρκετό φρέσκο χιόνι
• Πατημένες οι πίστες Τάκης Φλέγγας, Θησέας, Ηρακλής, Άνεμος 1 και Άνεμος 2

Τι να περιμένουμε?
Ο καιρός σύμφωνα με το Νορβηγικό Μετεωρολογικό Ιστιτούτο και το NRK τα οποία παρακολουθούμε και εμπιστευόμαστε στο info-karpenisi.gr αναμένεται γενικά καλός για τα αγαπημένο μας σπορ τις ώρες που λειτουργεί το χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου. Αναμένεται να λειτουργούν οι πίστες Τάκης Φλέγγας, Θησέας, Ηρακλής, Άνεμος 1 και ίσως Άνεμος 2.

Συμπέρασμα:
Το βουνό ήταν σήμερα υπέροχο όπως και οι πίστες του χιονοδρομικού, με αρκετό φρέσκο πατημένο χιόνι. Ξεκινάμε λοιπόν με ευνοϊκές προβλέψεις για τον καιρό, αρκετό φρέσκο χιόνι, περιμένουμε τους ανθρώπους του χιονοδρομικού να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους οπότε απλά ανεβαίνουμε στο Βελούχι!3670