Τι είναι το info-karpenisi.gr?

info-karpenisi Τετάρτη 28/8/2013 19:19

Το info-karpenisi.gr αποτελεί μία προσπάθεια δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου portal υψηλών προδιαγραφών για το Καρπενήσι και την Ευρυτανία. Σκοπός του είναι η ανάδειξη και προβολή της ομορφιάς του νομού αλλά και η σωστή ενημέρωση και καθοδήγηση των επισκεπτών του.

Αξιοθέατα στο Καρπενήσι και την Ευρυτανία

Στις σελίδες του info-karpenisi.gr ο επισκέπτης μπορεί να βρει πληθώρα πληροφοριών για τα αξιοθέατα της πόλης του Καρπενησίου αλλά και των χωριών του νομού της Ευρυτανίας. Τα αξιοθέατα αυτά είναι χωρισμένα σε κατηγορίες ανάλογα με το περιεχόμενο τους:

Θρησκευτικοί Χώροι - Ιστορικοί χώροι - Μουσεία - Φυσικό Κάλλος

Κάθε αξιοθέατο προβάλλεται μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και κείμενα που παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες όπως η ακριβή τοποθεσία, η διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει ο επισκέπτης για να φτάσει σε αυτό, η χιλιομετρική του απόσταση κλπ.

Όλα τα αξιοθέατα εμφανίζονται στο κεντρικό χάρτη Καρπενησίου Ευρυτανίας του info-karpenisi.gr.

Πεζοπορίες στα μονοπάτια του Καρπενησίου και της Ευρυτανίας

Στο info-karpenisi.gr ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες για τα διαθέσιμα μονοπάτια που διασχίζουν το Καρπενήσι αλλά και την Ευρυτανία. Τα μονοπάτια χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: μονοπάτια διασχίσεων, μονοπάτια ψηλών κορυφών και σε διάσχιση φαραγγιών.

Το info-karpenisi.gr χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα μονοπάτια με σήμανση προτείνει για εσάς αξέχαστες διαδρομές πεζοπορίας στην αξεπέραστη σε ομορφιά Ευρυτανική φύση.

Κάθε προτεινόμενη πεζοπορία είναι χαραγμένη σε χάρτη της google ώστε να είναι δυνατό ο επισκέπτης να διακρίνει τα ακριβή σημεία από τα οποία αυτή διέρχεται. Στον ίδιο χάρτη εμφανίζονται με εικόνες τα σημεία έναρξης – τερματισμού αλλά και τα ενδιάμεσα κομβικά σημεία.

Ο επισκέπτης εκτός από το χάρτη της διαδρομής έχει πρόσβαση σε φωτογραφικό υλικό που καλύπτει ολόκληρη την διαδρομή καθώς και κείμενα για την περιγραφή της.

Τα κομβικά πεζοπορίες εμφανίζονται στο κεντρικό χάρτη Καρπενησίου Ευρυτανίας του info-karpenisi.gr.

Διαμονή στο Καρπενήσι και την Ευρυτανία

Το info-karpenisi.gr σε συνεργασία με επιλεγμένες επιχειρήσεις εμπλεκόμενες στο χώρο της διαμονής στο Καρπενήσι εξασφαλίζει για τους επισκέπτες του προνομιακές προσφορές γλυτώνοντας τους χρόνο και χρήμα.

Τα προτεινόμενα καταλύματα αποτελούνται από ξενοδοχεία, ξύλινα σαλέ, ξενώνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια ικανά να καλύψουν τις απαιτήσεις των επισκεπτών από μεμονωμένους επισκέπτες και ζευγάρια μέχρι οικογένειες με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους.

2207