Πανοραμική φωτογραφία από την Ψηλή Κορυφή στο Βελούχι - Το Ψηλότερο σημείο της Ευρυτανίας

info-karpenisi Κυριακή 3/11/2013 18:38

Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, κάποιες φορές όμως για να περιγράψουμε κάτι δεν μας αρκεί ούτε το ένα ούτε το άλλο. Η ομάδα μας λοιπόν γι αυτό το λόγο αποφάσισε να δημιουργήσει ένα καινούριο χώρο στο info-karpenisi.gr, τις πανοραμικές φωτογραφίες 360. Αυτές οι φωτογραφίες δεν δείχνουν μόνο ένα κομμάτι του χώρου όπως θα το βλέπαμε μέσα από μία κοινή φωτογραφία αλλά όπως υποδηλώνει και το όνομα τους θα μπορούμε να δούμε το χώρο σε 360 μοίρες.

Αυτές οι φωτογραφίες σιγά σιγά θα σας ταξιδεύσουν σε διάφορα μέρη και σημεία της πόλης του Καρπενησίου αλλά και της Ευρυτανίας. Έτσι θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίστε τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας αλλά και άλλα σημεία με ενδιαφέρον πιο ζωντανά από ποτέ.

Σε κάθε πανοραμική φωτογραφία που θα σας παρουσιάζουμε έχουμε προσθέσει «ενδιαφέροντα σημεία» (hot spots) τα οποία θα σας πληροφορούν για το τι ακριβώς βλέπετε. Αν το σημείο ενδιαφέροντος έχει παρουσιαστεί στο info-karpenisi.gr τότε επιλέγοντας το μπορείτε να πλοηγηθείτε σε αυτό. π.χ. Στην πρώτη πανοραμική εικόνα που σας παρουσιάζουμε μπορείτε να δείτε το «σημείο ενδιαφέροντος» Λίμνη Κρεμαστών το οποίο αν το πατήσετε θα εμφανιστεί η παρουσίαση της λίμνης από το πεδίο με τα αξιοθέατα της Ευρυτανίας.

Η πρώτη πανοραμική φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε είναι η Ψηλή Κορυφή όπως συνηθίζεται να λέγεται, πρόκειται για την κορυφή του Βελουχίου που αποτελεί και το ψηλότερο σημείο της Ευρυτανίας.

Προτείνουμε να δείτε την πανοραμική φωτογραφία από pc ή laptop με λειτουργικό windows ή συσκευές με λειτουργικό ios. Η πλοήγηση στις πανοραμικές φωτογραφίες με συσκευές με λειτουργικό android δεν είναι για την ώρα διαθέσιμη.

Δείτε την πανοραμική φωτογραφία της ψηλής κορυφής από pc ή laptop εδώ: Δείτε την πανοραμική φωτογραφία της ψηλής κορυφής από συσκευές τη apple εδώ:


Σχεδίαση & Κατασκευή Ιστοσελίδων
Εφαρμογές Internet
Email Marketing
SEO - Προώθηση Ιστοσελίδων
Αυτοματισμοί


2797