Εργαστήρι φωτογραφίας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου

info-karpenisi Παρασκευή 4/10/2013 17:03

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου συνεχίζει να συμμετέχει δυναμικά στην δημιουργική και καλλιτεχνική ζωή της πόλης, διοργανώνοντας για πρώτη φορά εργαστήρι φωτογραφίας.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να εισάγει τους συμμετέχοντες στον υπέροχο κόσμο της Φωτογραφίας. Οι τελευταίοι θα ακολουθήσουν μία σειρά από θεωρητικά μαθήματα πάνω στη φωτογραφική τεχνική, την λειτουργία των φωτογραφικών μηχανών, τους φακούς και τα αξεσουάρ των μηχανών.

Εκτός από θεωρητικά μαθήματα θα περιλαμβάνονται και φωτογραφικές ασκήσεις τα αποτελέσματα των οποίων θα λύνουν απορίες για τα ζητήματα της φωτογραφικής λήψης και του εξοπλισμού. Στο τέλος της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με τα εκθέματα των συμμετεχόντων.

Την καθοδήγηση του εργαστηρίου θα έχει ο έμπειρος φωτογράφος με πλούσιο βιογραφικό και ιδρυτικό μέλος της αλυσίδας Photo Experts κ. Στέλιος Κοντοκώστας.

Η πρώτη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου τα οποία βρίσκονται στον κάτω όροφο από το Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου με είσοδο από την οδό Βαγαπής (δείτε εδώ που βρίσκεται το Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου).

Για όσους δεν θα μπορέσουν να έρθουν την Δευτέρα θα υπάρξει επαναληπτική πρώτη συνάντηση δύο μέρες αργότερα, δηλαδή την Τετάρτη την ίδια ώρα.

Στο εργαστήρι φωτογραφίας μπορεί να συμμετέχει οποιοδήποτε, από κάποιον που δεν έχει κρατήσει ποτέ του φωτογραφική μηχανή αλλά θα ήθελε βήμα βήμα να μάθει τα μυστικά μίας καλής φωτογραφίας μέχρι και τον πιο έμπειρο φωτογράφο.

Οι εγγραφές συνεχίζονται ακόμη στα γραφεία του συλλόγου αλλά μπορείτε να γραφτείτε και με την παρουσία σας στην πρώτη συνάντηση. Οι συναντήσεις θα γίνονται μία φορά την βδομάδα και θα διαρκέσουν όλο ο χρόνο. Η εγγραφή των ενδιαφερομένων απαιτεί το συμβολικό ποσό των 15€ για το σύνολο των συναντήσεων, το ποσό αυτό είναι υπέρ της δράσης του συλλόγου.

Το μόνο που χρειάζεται να φέρουν οι συμμετέχοντες είναι μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και φυσικά την καλή τους διάθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

με τον υπεύθυνο εργαστηρίου κύριο Στέλιο Κοντοκώστα στο 697 7004407
με την κυρία Μαρία Χαντζοπούλου στο 697 8400477

Επισκεφτείτε την σελίδα του Π.Σ.Κ. Εδώ


2487